Hacı Süleymanbey Yeni Yaşam Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilkelerine bağlı, uluslararası standartlara uygun, yaratıcılığı ve tasarımcılığı teşvik eden bir ortamda, öğretmen, öğrenci ve tüm çalışanların el ele bilgi ürettiği, mezunlarının üst okullar (liseler) tarafından tercih edildiği bir okul olmak. Teknolojik ve çağdaş gelişmeleri yakından izleyen, mevcut duruma göre kendini sürekli geliştiren, fırsat eşitliğine inanan, araştıran ve öğreten, bütün kademeleri ile tek vücut olan, biz olma felsefesine inanmış, milletimizin gurur kaynağı olan nesiller meydana getirmek.

Misyon: Biz HSB Yeni Yaşam İlköğretim Okulu olarak, öğrencilerimizi milli kimliğini kazanmış, kendisiyle barışık, iyi vatandaş, insani değerleri benimsemiş, dünya ile barışık, iyi insan, çağın gereklerine uygun, toplumun ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek, çevresini ve sağlığını koruyabilen, özgüveni gelişmiş, eleştirel düşünmeyi öğrenmiş, soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek için varız!... Geçmişten aldığımız kültürel zenginlik ve güçle kendine yakın, çevresine ve tüm insanlığa yararlı, araştıran ve üreten, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı nesiller yetiştirmek için varız!... Öğrenmenin en verimli olduğu yaş grubuna hizmet veren bir ilköğretim kurumu olarak öncelikle özel anlamda yakın çevremize dolaylı olarak toplumun her kesimine ve tüm insanlığa hizmet etmek için varız!...

Başarılar:

Saatler: 8.40-14.50
Isınma: KÖMÜRLÜ KALORİFER
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yeniyasamortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Hacı Süleyman Bey Köyü Gölyaka/DÜZCE

Kütüphane Kitap Sayısı :1955

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - Hacı Süleyman Bey Köyü Gölyaka/DÜZCE

Ulaşım Köyün servisi vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 5 km, il merkezine 25 km uzaklıktadır.